Buiten de deur eten is leuk, maar het is vaak ook nogal een aanslag op je portemonnee. Is jouw bankrekening niet blij met jouw dineergewoontes? Goed nieuws: via Het Laatste Tafeltje kun je een stuk goedkoper uit eten gaan. Je krijgt tot wel 70 procent korting op de reguliere horecaprijzen.

Ben jij ook zo iemand die dingen altijd op het laatste moment doet? Dat wordt je vaak niet in dank afgenomen, maar bij Het Laatste Tafeltje spelen ze juist helemaal in op mensen zoals jij. De site biedt restaurantdeals aan die alleen dezelfde dag geldig zijn. Bedenk je ‘s ochtends of ‘s middags dat je die avond uit eten wilt gaan, dan check je Het Laatste Tafeltje voor de aanbiedingen van die dag en kun je ‘s avonds nog met korting dineren.

Je koopt de deal op de site, geeft aan hoe laat je wilt komen en het restaurant krijgt een seintje dat ze jou die avond kunnen verwachten. Zo kun je in Leeuwarden bijvoorbeeld – het aanbod verschilt per dag – voor €22,50 een viergangenmenu krijgen bij Het Mauritshuis, onbeperkt eten bij Kota Radja voor €17,50 of voor €16,25 tapas eten bij Las Tapas. De deals zijn overigens niet alleen voor het avondeten, er staan vaak ook lunchopties tussen – eten en een drankje voor €7,50 bij de Burgemeester van Napels – of bijvoorbeeld een high tea voor €9,95 bij Fruitbar Sis.

Al te lang wachten met beslissen is trouwens ook weer geen goed idee, want de deals worden meestal beperkt aangeboden. Zijn er anderen die ook wel voor een scherpe prijs saté willen eten bij TOTT, dan kan het zomaar zijn dat jij pech hebt. Geen voordeeltje missen? Volg de Facebookpagina van Het Laatste Tafeltje om op de hoogte te blijven van alle deals.